Jedinstveni ambijent na samoj obali reke Morave Etno restoran

Nesvakidašnji ambijent na samoj obali reke Morave, sa velikom otvorenom terasom i pogledom na reku, učiniće boravak u Etno restoranu hotela Alfa nezaboravnim doživljajem. Restoran poseduje salu kapaciteta do 300 mesta i pogodan je za sve vrste poslovnih i porodičnih ručkova.

U ponudi su razni specijaliteti domaće kuhinje. Hrana u našem restoranu oslikava područje Pomoravlja i okoline. U ponudi su sve vrste specijaliteta ispod sača, specijaliteti sa roštilja, kao i specijaliteti nacionalne kuhinje.

Kontaktirajte nas za sve informacije

etno-restoran-jagodina-morava-koncarevo
sala ya vencanje

Sala za venčanja

Pretvorite Vaše venčanje u bajku kakvu ste oduvek želeli. Potrudićemo se da Vaši snovi postanu stvarnost. Izaći ćemo u susret svakoj Vašoj želji, kako bi taj dan bio dan koji ćete zauvek pamtiti. Hotel Alfa nudi mogućnost organizovanja venčanja pored bazena.
Sala je klimatizovana, kapaciteta do 350 gostiju. Ponuda hrane podrazumeva više vrsta menija za proslave (po dogovoru). Sve to prati vrhunska usluga našeg osoblja i kuhinje. Sala poseduje ambijentalnu rasvetu sa svetlosnim efektima i dim mašinom, kao pratećim efektom. Mladenci dobijaju gratis apartman na korišćenje tokom boravka. Mogućnost iznajmljivanja limuzine.

Kontaktirajte nas za sve informacije

Idealno mesto za promociju, kongres, seminar Sala za sastanke

Ukoliko tražite mesto za promociju, kongres, seminar, hotel Alfa je pravo mesto. Za sve vrste poslovnih sastanaka na raspolaganju Vam je sala za sastanke.
Sala je opremljena projektorom, platnom za projekcije, flip chart tablom i kvalitetnim internet protokom. Sa velikim iskustvom u organizaciji događaja ovakve vrste, naš stručni tim učiniće sve da budete zadovoljni.

Ostale prateće usluge:

  • koktel dobrodošlice
  • radni ručkovi
  • kafe pauze
  • svečane večere

Kontaktirajte nas za sve informacije